Mòduls 2021

S’ha publicat l’ordre que els desenvolupa per a 2021

Mòduls 2021

Recentment s’ha publicat l’ordre que desenvolupa per a 2021 el mètode d’estimació objectiva de l’IRPF i el règim especial simplificat de l’IVA (el denominat règim de mòduls). En aquest sentit:

  • Si tributeu al règim de mòduls, heu de saber que, igual que aquest any, el 2021 també podreu reduir un 5 % el rendiment net a declarar al vostre IRPF (pel simple fet d’estar acollit a aquest règim).
  • Si desitgeu renunciar al règim de mòduls pera 2021 o revocar unarenúncia prèvia, ho podeu fer fins el 31 de desembre de 2020 presentant una declaració censal.
  • No obstant això, també podeu renunciar al règim de mòduls de manera tàcita presentant la declaració de l’IVA del primer trimestre de 2021 en règim general (model 303) i el pagament a compte de l’IRPF en estimació directa (model 130).

Aquesta ordre no deixa clar quins seran els límits de vendes i compres per a poder aplicar el règim de mòduls per a 2021. No obstant això, els pressupostos generals de l’Estat que s’estan tramitant preveuen que els límits existents el 200 es mantinguin.

En qualsevol cas, caldrà esperar-se a les properes setmanes fins que s’aprovi la Llei de pressupostos generals de l’Estat definitiva i s’aclareixi la situació.

 

 

Feu clic aquí per a descarregar l’ordre que aprova els mòduls per a 2021.

 

 


NEWSLETTERS