Plans de pensions: planifiqueu les aportacions

Obtingueu el millor benefici fiscal d’aquest producte financer.

Plans de pensions: planifiqueu les aportacions

No oblideu que fins a final d’any teniu temps per a fer aportacions al vostre pla de pensions i així reduir l’IRPF del 2020. Les quantitats aportades minoren la base d’aquest impost, per la qual cosa el menor pagament pot ser de fins al 45% dels imports invertits. A aquest efecte, recordeu algunes situacions que us ajudaran a optimitzar aquest  menor pagament d’impostos:

  • Per exemple, podeu ajustar les aportacions en funció dels ingressos anuals obtinguts. Una bona planificació de la quantitat aportada cada any us permetrà estalviar més diners si dueu a terme aportacions iguals cada any.
  • Si el vostre cònjuge no treballa (o té rendes baixes), podeu fer aportacions a un fons de pensions al vostre nom i així obtenir un estalvi addicional.
  • També es poden obtenir estalvis importants segons qui sigui el beneficiari del pla en cas de defunció. Si aquest beneficiari té rendes baixes, tributarà molt menys que un beneficiari amb rendes més altes.     

 

 

Planificar les aportacions segons les rendes, aportar al pla de l'cònjuge o triar correctament el beneficiari pot suposar estalvis importants. Verificarem si aquestes opcions són aplicables en el seu cas per prendre les millors decisions.

 

 


NEWSLETTERS